Plan tekmovanj

NK Hrastnik sodeluje v ligaških tekmovanjih mlajših selekcij v Medobčinski nogometni zvezi Celje (MNZ Celje), in sicer v naslednjih kategorijah:

- U-7; (igralci stari 7 let in mlajši)

- U-9; mlajši cicibani (igralci stari 8-9 let)

- U-11; starejši cicibani (igralci stari 9-11 let)

- U-13; mlajši dečki (igralci stari 11-13 let)

- U-15, starejši dečki (igralci stari 13-15 let)

- kadetska ekipa (igralci stari 15-16 let).

 

Selekciji U-7 in U-9 igrata turnirski sistem tekmovanja. Vse ostale selekcije igrajo vsako tekmovalno sezono prvenstvene tekme skladno z razporedom MNZ Celje.

 

Igralci selekcij U-9, U-11, U-13, U-15 se v vsaki tekmovalni sezoni udeležijo tudi do 5 turnirjev, organiziranih s strani različnih nogometnih klubov. Ti turnirji so organizirani predvsem v prehodnem zimskem obdobju. O udeležbi na turnirjih se trenerski kader odloča sproti v dogovoru z upravnim odborom in višino razpoložljivih finančnih sredstev.


Izvajamo tudi šolo nogometa, kjer so vključeni mladi nogometaši stari od 5 do 7 let.


Vse selekcije NK Hrastnik v vsaki tekmovalni sezoni odigrajo tudi čim več prijateljskih tekem, predvsem s klubi iz bližnje okolice (Radeče, Trbovlje, Celje, Laško, Vojnik, Žalec, Zagorje, Podčetrtek, Kozje,…).

Za vsa ligaška tekmovanja je poskrbljen prevoz (avtobus ali kombi), prijateljske tekme se organizirajo sproti in za njih ni organiziran prevoza s strani kluba (prevoz starši po dogovoru).

 

V mesecu januarju klub organizira turnir v domači športni dvorani za najstarejšo (kadetsko) selekcijo, prav tako želimo nadaljevati z organizacijo zimske liga skupaj z MNZ Celje za selekciji U-11 in U-13. Za najmlajše (U-9 in U-11) so organizirani turnirji RIN (Rad igram nogomet).

  

V mesecu juniju klub organizira tradicionalni memorial Viktorja Maurerja na domačem nogometnem igrišču, za igralce selekcije U-13.

 

V mesecu decembru pa organiziramo tradicionalni Hrastkov turnir za najmlajše igralce v Športni dvorani Dolanka.

 

Ob zadostni podpori staršev klub organizira tridnevne oz. štiridnevne priprave za igralce (običajno v začetku meseca marca), kjer se ob treningih igralci medsebojno povezujejo in zabavajo.

Naša naloga je, da zagotovimo mladim čim boljše pogoje za delovanje in treniranje, da uspešno nastopajo na tekmovanjih doma in v tujini in sicer na osnovi volonterskega dela v klubu. Upamo, da bomo še naprej imeli podporo sponzorjev in donatorjev, da bomo svojo nalogo uspešno opravljali oziroma zastavljene cilje tudi dosegli. 

 

Vsi razporedi tekem so objavljeni na spletni strani mnz:

Kadetska selekcija: http://www.mnzcelje.com/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=1204&prikazi=razpored

Selekcija U-15: http://www.mnzcelje.com/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=1206&prikazi=razpored

Selekcija U-13: http://www.mnzcelje.com/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=1210&prikazi=razpored

Selekcija U-11: http://www.mnzcelje.com/index.cfm?akc=tekmovanja&liga=1215&prikazi=razpored

Selekciji U-7 in U-9: http://www.mnzcelje.com/dokumenti/Razpored%20turnirjev%20U9%20TL%2019-20.pdf