Začetek sezone 2016/2017

31. 07. 2016

Aktualno

Mladi nogometaši Nogometnega kluba Hrastnik bodo s pripravami na novo tekmovalno sezono pričeli v drugem tednu meseca avgusta. Razpored treningov si lahko ogledate na naslednji povezavi: http://www.nkhrastnik.si/razpored-treningov


V novi tekmovalni sezoni bomo tekmovali s selekcijami U-9, U-11 in U-13 in U-15. Še vedno je naš prvi cilj, da mladim nadobudnim nogometašem omogočimo organizirano vadbo, konstantno napredovanje igralcev in tekmovanja, da tako svoj prosti čas preživijo na travnatem igrišču in ne na ulici.


Te smernice bodo v tej sezoni še bolj podkrepile želje vodstvenega kadra, da rezultat ni primarnega pomena. To velja predvsem pri selekcijah U-13 in U-15, ki bosta dobro leto mlajši od nasprotnikov. Tako bodo letošnjo sezono izkoristili za nabiranje prepotrebnih izkušenj, ki jim bodo koristile v naslednji sezoni, ko bodo igrali z enako starimi.

NK Hrastnik vabi vse mlade nogometaše, da se priključijo delu v nogometni šoli Hrastek. Treningom se lahko pridružijo tudi starejši bodoči nogometaši. Prijavite se na naslov nkhrastnik@gmail.com ali pokličite na 070 469 044 - Franci Privšek.

 

Športni pozdrav!