Priprave Krk 2015

03. 10. 2015

Aktualno

V začetku letošnje sezone, od 03.09. do 06.09.2015, so se igralci NK Hrastnik, selekcij U-13 in U-15 udeležili priprav na otoku Krk (Hrvaška).

 

tekma

 

 

Že na poti na ciljno destinacijo jih je čakal prvi preizkus pripravljenosti. V prijateljski tekmi so se pomerili z vrstniki nogometnega kluba HNK Rijeka na pomožnem igrišču na Kantridi v Rijeki.

 

 

 

 

 

večerja

 

 

Po končani tekmi so pot nadaljevali proti otoku Krk, kjer jih je po nastanitvi v Hostlu Krk čakala večerja. Po večerji so se nogometaši odpravili k počitku, saj jih je že zjutraj čakal naporen trening na igrišču NK Krk.

 

 

 

trening

 

 

 

 

Po uspešno opravljenem procesu dela je sledila sprostitev na zalivčkih v Punatu. 

 

 

 

 

 

 

tekma krk

 

Po okusnem kosilu so se igralci s trenerjem odpravili nazaj v hostel na počitek, saj jih je zvečer čakala prijateljska tekma z NK Krk, ki so jo odigrali pod reflektorji.  

 

 

 

izlet

 

 

V soboto so se igralci skupaj s spremljevalci odpravili na celodnevni izlet z ladjo. V zasebnem zalivu na otoku Plavnik je vse udeležence pričakal okusni obrok in brezskrbno uživanje v morskih radostih.

 

 

ladja

 

 

 

Po povratku iz izleta so si igralci po večerji v družbi trenerja in spremljevalcev ogledali košarkarsko tekmo Hrvaška : Slovenija.

 

 

 

 

 

trening konec

 

V nedeljo zjutraj so nogometaši opravili zadnji trening na pripravah na igrišču NK Krk. Sledilo je pakiranje.

 

 

 

tobogani

 

 

 

Pred odhodom domov so si igralci privoščili še skok v morje, vodstvo kluba pa jih je za vzorno vedenje nagradilo še s spusti po toboganih.  

 

 

 

domov

 

Ker se je nezadržno bližal ponedeljek in z njim šola, je po kosilu prišel čas za povratek proti domu.