IZDELAVA SPLETNE STRANI ZA KLUBE IN JAVNE USTANOVE

NAROČNIK IZDELAVE SPLETNE STRANI: Nogometni klub Hrastnik

Izdelava spletne strani za klube in javne ustanove

Izdelava spletne strani za javne ustanove in športne klube zahtevajo poznavanje njihovega delovanja, splošne koristi, ki jih imajo za okolico in družbo kot celoto. Ker nimajo cilja prodaje ali povpraševanja po izdelkih je zgradba in dizajn spletne strani temu prilagojen. Izdelava spletnih strani cenik za organizacije in športna društva se začne pri 1000€ in glede na njihove želje, zahteve temu primerno prilagodi zahtevnost, izobraževanja in posodabljanje spletnega mesta. Najcenejša izdelava spletnih strani je tako odvisna od naročnikovih zahtev in potreb. Vsaka institucija in organizacija ima specifične potrebe tako od odpiralnih časov, dežurnih služb, odgovornih oseb ali samo pohval in poročila o uspešnem nastopu. Kateri CMS se uporablja za ta namen ? Lahko je kateri koli. Je priporočljivo uporabljati odprtokodne sisteme, ker dajejo veliko možnosti za pomoč in so že pred pripravljeni za določene specifičen potrebe javnih ustanov, klubov in družbeno odgovornih organizacij.

Vsisi
 
NK Hrastnik

Druženje zdrava zabava in veliko gibanja

Prednost je delo z mladimi. Čeprav ima klub že dolgo tradicijo . Leta 2024 bo že sto let delovanja zanesenjakov in prvega žogobrca v Hrastniku. Danes je prednost delanje z malimi fanti in dekleti. Cilj je vzgoja mladih v športnem duhu. Nogomet kot ekipni šport zato je ekipni duh njegov ključ do uspeha in učenja vseh, ki sodelujejo z mladimi, Za mlade pa dobra šola za življenje. Skupaj s starši, ki s klubom sodelujejo skrbijo razvijajo, da se skozi šport učijo premagovati težave v sporazumevanju, sodelovanju, k zmagam in učenju ob porazih. Vse to je igra okrogle usnjene žoge.

 

Vas zanima izdelava spletne strani za klub ?

Izdelava spletne strani za klub , ki si želi povedati o vrednotah , uspehih in povabiti nove mlade člane. Rasti z njimi v svetu športa in življenja. Izdelava spletne strani kjer bodo predstavljeni vrednote kluba, njegovi člani, uspehi zgodovina in drugi klubske karakteristike. Hkrati pa bo spletna stran dobro orodje za pridobivanje novih članov in članic. Spletna stran, ki govori o klubu daje obiskovalcu z obliko in vsebino kredibilnost, zgradi zaupanje in ali mu vzbudi zanimanje zanj. Zato je pomembno kako spletna stran izgleda, kaj obiskovalec prebere in kako lahko pride do ključnih informacij.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Izdelava spletne strani Deveta vasIzdelava spletne strani Magnezijev KloridIzdelava spletne strani INA SlovenijaIzdelava spletne strani ILD groupIzdelava spletne strani ZakrajšekIzdelava spletne strani A-les Kuhinje

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.